Auto in de sloot bij Groede

Toegevoegd: 26-11-2017, 22.57 uur

De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld en weggesleept.
De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld en weggesleept.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - Een automobilist is zondagavond met zijn auto in de sloot gereden bij Groede. Het ongeval vond even voor 21.00 uur plaats op de Zeeweg.

De automobilist raakte in een bocht ter hoogte van vakantiepark Paarlhofvan de weg en belandde met zijn auto in de sloot. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld en weggesleept.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-11-2017 om 13:27)
@wim, je hebt er toch ook wel al van gehoord dat erg veel van deze ongelukken ontstaan door smartphone gebruik mag ik hopen? Een aantal jaren terug gebeurde dit nauwelijks, natuurlijk was er wel eens 1 zat of reed te hard maar nu is het aan de lopende band prijs!
wim (28-11-2017 om 07:22)
Wat lees je zulke ongelukken toch vaak de laatste tijd dat auto's in de sloot belande zou dat nu alleen de snelheid kunnen zijn of te roekeloos de auto te besturen