Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand Zierikzee ontdekt door rookmelder

Toegevoegd: 27-11-2017, 11.49 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In de Krammerstraat in Zierikzee heeft maandagochtend brand gewoed in de schoorsteen van een woning.

De brand werd rond 10.40 uur ontdekt nadat bij de buren een rookmelder was afgegaan. Zij verlieten de woning en hebben ook de bewoners van het huis waar de brand woedde gewaarschuwd. Binnen tien minuten werd opgeschaald naar middelbrand.

Eén van de bewoners had rook ingeademd en de ambulancedienst heeft deze onderzocht. De persoon hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis. De vuurhaard bevond zich volgens de Veiligheidsregio Zeeland op de zolder. Even na 11.00 uur was de brand uit.

Nadat een nacontrole was gedaan konden één blusvoertuig en de ladderwagen inrukken. Rond 11.45 uur kon ook de laatste brandweerwagen vertrekken. Salvage is ingeschakeld voor de opvang van de bewoners.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750