Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 246 km

Politie voert man naakt af na bedreiging

Toegevoegd: 27-11-2017, 11.58 uur
Politie voert man naakt af na bedreiging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - De politie heeft in Nieuwvliet een 25-jarige man aangehouden en naakt afgevoerd nadat hij zijn partner zou hebben bedreigd. De man was mogelijk onder invloed.


De politiemeldkamer kreeg zondag rond 22.00 uur dat een man thuis door het lint zou gaan. Dit zou te maken hebben met een conflict over het verdwijnen van een auto. Toen de politie arriveerde lag de verdachte in bed en deed hij volgens de politie alsof hij sliep.

“Omdat de man niet meewerkte werd hij met gepast geweld geboeid. Hij verzette zich hevig en werkte zelfs tegen bij het aankleden. De man werd daarom in adamskostuum meegenomen naar het cellencomplex. Hij is ingesloten voor verhoor”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-11-2017 om 07:33)
Wat een gek van een vent zo je weer duidelijk ziet wat een mens in staat is als de drank weer in spel is ruzie met je partner vervolgens ruzie over een auto en dan meegenomen worden om dat hij niet meewerkte in een adamskostuum, misschien beter geweest om hem een poosje buiten te laten liggen te gek voor woorden,
AD. (27-11-2017 om 20:35)
Hoe ver kun je zakken.maar dit soort mensen staan meestal niet hoog op de sociale ladder..
Martin (27-11-2017 om 14:51)
Dan sta je toch wel een beetje voor lul
Cookie-instellingen beheren