Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichaam gevonden Hulst, mogelijk vermiste man

Toegevoegd: 27-11-2017, 16.07 uur - Update: 27-11-2017, 17.06 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In de Buitenvest in Hulst is vanmiddag een stoffelijk overschot gevonden. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om het lichaam van de vermiste Remy Verdurmen uit diezelfde plaats.


Bouwvakkers die aan het werk waren bij de Hulster Nieuwlandweg troffen het lichaam volgens de politie rond kwart voor één aan. Nadat de technische recherche foto’s had gemaakt, hebben duikers van de brandweer het stoffelijk overschot uit het water gehaald.

De politie denkt dat het lichaam dat van de 75-jarige Remy Verdurmen is. Hij werd voor het laatst gezien op zaterdag 11 november. Verdurmen woonde samen met zijn zus in een woning aan de Zandstraat. De vrouw werd maandag 13 november levenloos aangetroffen. Volgens de politie pleegde de vrouw zelfmoord en heeft de man hier geen rol in gehad.

Een schouw moet uitwijzen of het inderdaad om de vermiste man gaat.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (30-11-2017 om 17:53)
@k…..Eindrapport Maatwerk in Brandweerzorg stelt op BLZ 35 onder 6.2.1 het volgende:’ bergen van slachtoffers is overigens geen brandweer taak’. Vandaar dat ik dit vreemd vind dat brandweerduikers dit doen. Zeker als je kijkt dat bij zelf dodingen en treinen er een specialteam komt om te bergen.
k (29-11-2017 om 16:53)
@jan voor zover ik weet is dit de taak vd brandweer, de brandweer heeft een speciaal opgeleid duikteam hiervoor brandweer terneuzen bv heeft een duikteam deze mensen zijn getraind hiervoor dit is hoe vreemd het ook klinkt onderdeel van hun werk de brandweer doet meer dan alleen blussen maar niet iedere brandweerman/vrouw is ook brandweer duiker dit is een specialisme vaak zijn dit mensen die ooit bij defensie gewerkt hebben
Jan (28-11-2017 om 19:25)
In korte tijd zijn er twee lichamen geborgen door brandweerduikers. Kan iemand mij eens uitleggen waarom dit niet is gebeurd door speciaal opgeleide duikers van de politie?
wim (28-11-2017 om 06:55)
Wat een vreselijk gebeuren om zo aan je einde te komen en dat zijn zuster er zelf der leven beëindigd heeft, zouden deze mensen geen verdere familie hebben
Cookie-instellingen beheren