Grote brand in schuur Retranchement

Toegevoegd: 27-11-2017, 16.43 uur - Update: 27-11-2017, 17.03 uur

Door: Roland de Jong

RETRANCHEMENT - In een schuur naast een woning in het Zeeuws-Vlaamse Retranchement heeft vanmiddag een grote brand gewoed.

De brand aan de Dorpsstraat werd rond 14.20 uur ontdekt. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland stond de schuur van circa 10 bij 15 meter vol met hout. Er werden drie blusvoertuigen en een waterwagen ingezet om te blussen. Een hoogwerker van de brandweer uit het Belgische Knokke verleende assistentie.

De woning naast de schuur liep schade op aan de gevel. Binnen in het huis stond wel rook, maar er heeft geen brand gewoed. Ook overslag naar een pand met rieten kap kon worden voorkomen. Rond half vier kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750