Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto op z'n kop Noorderweg Serooskerke (W)

Toegevoegd: 28-11-2017, 10.21 uur
De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.
De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Op de Noorderweg tussen Gapinge en Serooskerke (W) is maandagavond een 37-jarige man uit Gapinge met zijn auto over de kop gegaan.

Het ongeluk gebeurde rond 22.40 uur. Een getuige hoorde rond dat tijdstip een harde klap en zag vervolgens de auto van de man vlakbij de Gapingseweg midden op de weg liggen. Hij schakelde meteen de hulpdiensten in. De automobilist bleek aanspreekbaar te zijn. Hij is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is niets bekend.

Voordat de man naar het ziekenhuis werd gebracht, hebben agenten van hem een blaastest afgenomen. Uit deze test bleek dat hij alcohol had gedronken. Over de hoeveelheid is nog niets bekend. In het ziekenhuis is bloed van de man afgenomen. Het bloed wordt onderzocht. De uitslag hiervan wordt op een later tijdstip bekend.

De auto waar de man in reed is weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John Straaten (28-11-2017 om 21:37)
Er wordt al heel lang veel te hard gereden door Gapinge... De gemeente weet dat maar doet niks anders dan af en toe meten. Tijd voor echte maatregelen.
Gulio (28-11-2017 om 17:00)
Sorry hoor, maar volgens mij kan het ook net zo goed zijn dat de beste man zich gewoon netjes aan de voorschriften heeft gehouden. Ik maak nergens uit op dat hij teveel had gedronken, enkel dat er een blaas- en bloedtest is afgenomen.
AntiGSM (28-11-2017 om 12:23)
Prachtig! Gelukkig niemand anders bij betrokken en z'n auto totall loss! Goeie les! En de verzekering betaald niet als je gedronken hebt. Nu dit nog doen bij alle mobile bellers en dan wordt het een stuk veiliger op straat.
Ja-Ja (28-11-2017 om 12:07)
Je zal er maar fietsen. Die kerel is gewoon een asociale klootzak.