Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Lichaam Hulst inderdaad van vermiste man

Toegevoegd: 28-11-2017, 16.04 uur
De politie deed gisteren onderzoek bij de Hulster Buitenvest.
De politie deed gisteren onderzoek bij de Hulster Buitenvest.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - Het stoffelijk overschot dat maandagmiddag in de Buitenvest in Hulst werd gevonden, is inderdaad dat van de vermiste Remy Verdurmen. Dat heeft de politie bevestigd.


De 75-jarige Verdurmen werd op zaterdag 11 november voor het laatst gezien bij zijn woning aan de Zandstraat. De maandag daarop trof de politie in het huis het stoffelijk overschot aan van de zus van Verdurmen. Zij bleek te zijn overleden na een wanhoopsdaad.

Sinds maandag 13 november werd door de politie naar de vermiste man uitgekeken. Bouwvakkers die aan het werk waren bij de Hulster Nieuwlandweg informeerden gisteren rond 12.45 uur de politie dat zij vermoedelijk een lichaam hadden gevonden.

Een schouw op het stoffelijk overschot heeft inmiddels bevestigd dat het gaat om dat van de vermiste man. Aangezien er geen aanwijzingen zijn voor een ongeluk of een misdrijf is het onderzoek nu afgerond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (29-11-2017 om 10:03)
wat is dit triest ik heb eerdere berichten gevolgd dan hoop je nog dat de man alleen maar gevlucht is omdat hij waarschijnlijk de laatste was die haar in leven zag, en hij gewoon ergens gevonden zou worden hij zijn verhaal kon doen en er een oplossing zou komen voor deze persoon zo triest dat het nu zo gegaan is hoewel ik ergens ook wel respekt heb voor zijn keuze hij wist gewoon niet beter triest sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren