Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurder quad gewond bij ongeluk Sluis

Toegevoegd: 29-11-2017, 11.17 uur
Het slachtoffer liep mogelijk beenbreuken op.
Het slachtoffer liep mogelijk beenbreuken op.
© Foto: Twitter / @H_Wiegman
Door: Roland de Jong

SLUIS - De bestuurder van een quad is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval in Sluis.

Het slachtoffer, een 62-jarige man uit Sluis, reed rond 15.30 uur over de Heilleweg toen hij door een andere weggebruiker werd ingehaald. Op dat moment kreeg hij last van aquaplaning en verloor hij de macht over het stuur.

De motorrijder belandde rechts in de berm, raakte een boom en werd van zijn voertuig geworpen. De quad kwam in een sloot tot stilstand. Volgens de politie heeft de man mogelijk beenbreuken opgelopen. Zijn motor is getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (3-12-2017 om 14:59)
Jan@, Er zijn al vele ongevallen mee gebeurt ook dodelijke, gewoon van de weg ermee! Er gebeuren vele malen meer ( dodelijke ) ongevallen met auto's, dus ook gewoon van de weg er mee? Lost wel gelijk het file probleem op.
AntiGSM (1-12-2017 om 08:38)
@Jan, weet je wat ik levensgevaarlijk vind: bijna ALLE fietsers! Vooral die bejaarden op die elektrische ondingen en nu is er nog een snellere variant! Fietsers geven nergens richting aan, snijden stukken weg af in de bebouwde kom, jeugd rijdt met telefoon in de hand enz enz. Dus volgens Jan moeten deze ook allemaal van de weg af want ze zijn gevaarlijk. Kom nou, die ene Quad die je tegenkomt op die miljoenen fietsers????
Tom (30-11-2017 om 08:28)
In het artikel wordt gesproken over een eenzijdig ongeval, maar vervolgens wel gesproken over een quad, een motorrijder en een motor... Een quad is absoluut geen motor en de bestuurder van een quad is geen motorrijder! Voor een motor heb je bijvoorbeeld een A rijbewijs nodig en een motor heeft maximaal 2 wielen!
k (29-11-2017 om 16:33)
tja hoe ouder hoe gekker, jonge gasten hebben vaak al moeite om op zo'n ding te blijven zitten, dit soort 4 wielige motoren rijd heel anders dan een exemplaar op 2 wielen en zijn gewoon gevaarlijk als je niet precies weet wat je doet, rechtdoor gaat het nog wel maar in de bocht gedraagt zon ding zich heel anders dan een gewone motor. ook kan het handig zijn om genoeg profiel op de bandjes te hebben zeker in de regen en die voorbandjes zien er behoorlijk versleten uit. beterschap voor de bestuurder
Grensarbeider (29-11-2017 om 16:25)
@Jan wat zie jij aan de voorbanden dan? Bij de rest van je commentaar zet ik vraagtekens. Hij werd ingehaald, wie rijd er dan snel? Is deze man onervaren? Je hebt wel gelijk dat quads listige voertuigen zijn om te berijden.
Kees (29-11-2017 om 15:26)
Het grote probleem van quads is dat ze een starre achteras hebben en geen differentieel. Voor sturen moet je je gewicht gebruiken. Deze bestuurder mag blij zijn dat hij niet onder zijn quad terecht is gekomen. Hij had niet de eerste geweest die zo het leven laat.