Onvoldoende bezetting voor melding gaslek

Toegevoegd: 29-11-2017, 16.55 uur - Update: 29-11-2017, 17.36 uur

Onvoldoende bezetting voor melding gaslek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Diverse brandweerploegen zijn dinsdag opgeroepen voor een melding van een gaslekkage in 's-Heerenhoek.

De melding van het lek kwam even na 12.20 uur binnen. Nadat de ploegen van Nieuwdorp en Heinkenszand onvoldoende bezetting bleken te hebben, werd na tien minuten de ploeg van Ovezande gealarmeerd. In de tussentijd werd de brandweer van Borssele, die stand-by stond bij de gekantelde spoorwagon in Vlissingen-Oost, op pad gestuurd.

De tankautospuit van Ovezande werd vervolgens naar het treinincident bij de Frankrijkweg in Nieuwdorp gestuurd. Volgens de brandweer was er sprake van een lek op de inkomende gasaansluiting. Dit was ontstaan bij het wissselen van de gasmeter. Het incident kon al snel worden overgedragen aan Enduris.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750