Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in de loop van de middag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Scherpenisse man van 86 jaar

Toegevoegd: 29-11-2017, 17.27 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De man die vanmiddag in Scherpenisse bekneld kwam te zitten en overleed, is een 86-jarige man uit het dorp.


Volgens de politie kwam het slachtoffer rond 14.00 uur vast te zitten toen hij in een schuur aan de Platteweg aan het werk was met een heftruck. Nadat hij was bevrijd hebben hulpverleners zich nog over hem ontfermd, maar de man overleed ter plekke.

De afdeling Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse gekomen om samen met een GGD-arts sporenonderzoek te doen. Zowel binnen als buiten zijn foto’s gemaakt van de situatie. Het onderzoek is inmiddels afgerond.

Volgens de politie was het slachtoffer in de schuur aan het klussen. Hij ging daarbij op het dak van een vorkheftruck staan. “Vermoedelijk is hij uitgegleden en kwam hij bekneld te zitten tussen de cabine en de ijzeren pijpen. Zijn voet raakte de hendel waardoor de vork in beweging kwam”, aldus de politie.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-11-2017 om 19:00)
Zeer ergst dat zoiets gebeurd maar in feite op zo,n hoge leeftijd 86 jaar en dan nog op een dak klimmen van een heftruck wat een risico ,maar gleed uit met alle verschrikkelijke gevolgen die plaats hadden gevolgen, bij deze veel sterkte met het overlijden van de 86 jarige man
Cookie-instellingen beheren