Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto's beschadigd bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 29-11-2017, 19.50 uur
Auto's beschadigd bij botsing Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de P. A. Bouwensestraat in Middelburg is woensdag aan het begin van de avond flink wat schade ontstaan.

Kennelijk hield ten minste één van de betrokken automobilisten onvoldoende rechts want rond 17.30 uur kwamen zij bij het passeren met elkaar in botsing. Dat gebeurde tussen de rotonde bij de kruising President Rooseveltlaan - M. H. Boassonlaan en die bij de Havenpoortweg (N57).

In eerste instantie werd alleen een bergingsbedrijf gewaarschuwd maar voor de zekerheid werd even later toch ook de ambulancedienst ingeschakeld. Er hoefde echter niemand mee naar het ziekenhuis. De beide personenauto's zijn getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750