Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Auto tegen boom door gladheid Kerkwerve

Toegevoegd: 30-11-2017, 12.06 uur
Foto 13 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronny (30-11-2017 om 18:00)
Beste stuurlui staan aan wal....
Monique (30-11-2017 om 16:37)
Tja we vinden winterbanden toch een overbodige luxe? Een geld verspillende maatregel. Nee, gewoon zodra de R in de maand komt goede kwaliteit winterbanden laten monteren, dan voorkom je een hoop ellende
Marco (30-11-2017 om 14:16)
En de boom is de dupe. De auto komt niet door gladheid naast de weg of in een ongecontroleerde slip. Dat is een gevolg van verkeerd/onaangepast menselijk handelen. Zijn er voor dit weertype geschikte banden gemonteerd ? Heeft de bestuurster haar rijstijl aangepast aan de weersomstandigheden ? Heeft de bestuurster überhaupt de kunde om de auto onder controle te houden ? Ik verwacht dat we weer vele van dit soort situaties gaan zien de komende maanden.
Peet (30-11-2017 om 12:53)
Natuurlijk ! Het weer is de is de schuld van het ongeluk.. Lastig voor de verzekering dan hé wie moet je aanklagen ? Moeder aarde dat zij ijs en sneeuw maakt ? Wanneer leert men nu eens eindelijk dat ongelukken in sneeuw en ijzel altijd door MENSELIJK foutief handelen komt ??? Te hard gereden of te hard geremd of te scherpe bocht gemaakt.. De mens achter het stuur maakt de fout niet het weer ja !!! Ik houd mijn hart vast voor de 1e sneeuw pffff niemand durft en kan meer rijden in winters weer, laatst met die beetje hagel gingen ze al 40 over de snelweg.. Net zo erg als er borden met 70 staan en er altijd mensen zijn die dan denken '' oh, ik ga maar 30 rijden is veiliger ook al staat er 70 '' !!!
Cookie-instellingen beheren