Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Dertig jaar cel voor moord kanaal Sluiskil

Toegevoegd: 30-11-2017, 12.45 uur
Onderzoek bij het kanaal in september 2014.
Onderzoek bij het kanaal in september 2014.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In België is een 36-jarige man uit Sint-Niklaas veroordeeld tot 30 jaar cel vanwege de moord op een 23-jarige liefdesrivaal. Het lichaam van het slachtoffer werd in september 2014 ter hoogte van Sluiskil gevonden in het Kanaal van Gent naar Terneuzen.


De veroordeelde kwam er achter dat het slachtoffer een affaire had met zijn vrouw en besloot hierop een einde aan diens leven te maken. Volgens Belgische media zou hij het slachtoffer eerst hebben bedreigd en vervolgens op 14 september hebben ontvoerd en gewurgd.

De vrouw van de veroordeelde stond ook terecht maar zij werd vrijgesproken omdat niet kon worden vastgesteld dat ze op de hoogte was van het moordplan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (30-11-2017 om 13:55)
Kijk, dat is eens wat anders dan die taakstrafjes in Nederland! Die doet dat soort dingen voorlopig niet meer!
Cookie-instellingen beheren