Meisjes geschept op zebrapad Goes

Toegevoegd: 30-11-2017, 18.22 uur

Foto 1 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (3-12-2017 om 19:34)
Wie heeft het hier over fietser, het gaat over meisjes die te voet een zebra wilden oversteken!!! En wat is belangrijk in een berichtgeving, ook dat de voorruit van de auto beschadigd is. Er mag heel wat geschaafd worden aan het gedrag van alle weggebruikers. Ik remde netjes af om een voetganger over te laten steken en een andere automobilist passeerde me links!? De voetganger was een oudere man die de auto aan zag komen, maar wat was er gebeurd als het een moeder met kinderen was geweest? De kinderen in de gaten houden en ondertussen had er eentje al vooruit kunnen lopen en was dan overreden. De bestuurder en de meisjes heel veel sterkte gewenst en ik raad mensen aan iets minder donkere kleding aan te trekken!! Laar je zien.
Tim Fakkeldij (3-12-2017 om 14:51)
Terneuzenaar@ Waarom de verkeersregels aanpassen, zou het niet verstandiger zijn als de weggebruikers, en automobilisten in het bijzonder, zich eens aan de huidige verkeersregels gaan houden!
ger (3-12-2017 om 12:50)
Weet niet of daar mensen rijden met hun auto maar fietsers denken dat ze daar alles zijn en dan nog met hun telefoon bezig en denken wij hebben voorrang ze stoppen wel gewoon doorgaan Ze moeten daar maar gewoon de fietsers laten stoppen en eens een controle op hun telefoon gebruik op de fiets gaan controleren En ja zoals ik lees was de bestuurder niet dronken het is altijd de automobilist en niet de fietsers ze hebben een grote fout gemaakt en dat is de fietsers zijn heilig
Terneuzenaar (3-12-2017 om 00:32)
De verkeersregel aanpassen, zorg dat auto's voorrang krijgen. Ik heb nooit begrepen dat fietsers voorrang krijgen bij rotondes?!
Vlissinger (1-12-2017 om 20:44)
@Bumper waarom moet de Moor meer aandacht geven aan die Meisjes ? dat is voor andere Hulpverleners ! de Moor is een Bergingsbedrijf. Ben je misschien dronken ? heb je geen rijbewijs ? en ben je aan het appen Bumper ? #Dom lullen 2.0
t Is wat (1-12-2017 om 17:07)
Nooit van gehoord dat je snelheid moet minderen als je een zebrapad nadert?? Veel sterkte voor de meiden!