Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Snorfietser aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 01-12-2017, 15.43 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen is vanmiddag een snorfietser geschept door een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 12.25 uur ter hoogte van het parkeerterrein voor de Lidl-supermarkt aan de Papegaaienburg. Volgens de politie verzuimde de automobilist om voorrang te verlenen aan de bestuurder van de snorscooter.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (3-12-2017 om 13:48)
@t Is wat, Als je geen kennis van zaken hebt... roep dan ook niets ! Het ziekenhuis zou normaal gesproken hier niet eens meer zijn. maar dankzij investeerders is het behouden en een privaat ziekenhuis geworden dankzij die rede wordt het nu opgeknapt en behouden en kan je er enkel terecht bij plan bare zorg. gezien dit een ongeval was kun je niet anders dan naar goes gebracht worden. Veel sterkte aan het Slachtoffer hopelijk gaat de Gemeente eens wat doen aan dit gevaarlijke punt.
Jordi (1-12-2017 om 22:53)
Volgens mij zou de gemeente (een jaartje geleden?) toegezegd hebben om de situatie daar aan te passen!?
t Is wat (1-12-2017 om 17:16)
Ziekenhuis Vlissingen had makkelijker geweest he? Ik blijf er boos over dat ons ziekenhuis zo uitgekleed is.. En wel veel geld ingestoken om het op te knappen.. Maar we moeten nu voor de meeste dingen naar Goes... Beterschap voor de scooterrijder..
Ja-Ja (1-12-2017 om 16:39)
Dat zal niet de laatste keer zijn. Auto-fietsers enz.moeten daar erg goed uitkijken. Maar vele doen dat niet.