Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 209 km

Man ongeluk had harddrugs gebruikt

Toegevoegd: 01-12-2017, 16.01 uur
De man hoefde niet naar het ziekenhuis maar moest wel mee naar het bureau.
De man hoefde niet naar het ziekenhuis maar moest wel mee naar het bureau.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KWADENDAMME - De man die gisteren in Kwadendamme met zijn auto in een sloot belandde bij Kwadendamme had harddrugs gebruikt. Hij had ook drugs in zijn bezit. Dat meldt de politie.


De man, een 25-jarige inwoner van de gemeente Borsele, reed rond 16.45 uur met zijn voertuig over de Fransjesweg. Hij raakte daar door onbekende oorzaak in een sloot. De man werd ter plekke behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie nam een blaastest af maar de man bleek geen alcohol gedronken te hebben. Op het politiebureau heeft de man een speekseltest en een bloedproef moeten doen. Uit de speekseltest kwam naar voren dat de man harddrugs had gebruikt. De uitslag van het bloedonderzoek is nog niet bekend.

Bij zijn fouillering overhandigde de man aan de agenten een zakje pillen. Deze zijn in beslag genomen. In de auto bleken ook nog een boksbeugel en een zak met daarin 362 gram amfetamine te liggen. Ook deze zijn in beslag genomen. De man is ingesloten in een politiecel in Torentijd.

De auto, die overigens niet het eigendom van de man was, is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren