Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

18-Jarige man mishandeld op het Fresiaplein in Hoek

Toegevoegd: 30-10-2004, 14.58 uur
Door: Politie Zeeland

HOEK - In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 02.20 uur en 02.40 uur is een 18-jarige man uit de gemeente Terneuzen op het Fresiaplein in Hoek door een onbekende man mishandeld.

De 18-jarige man liep vanaf de Molendijk het Fresiaplein op toen hij twee jongens / mannen bij een auto zag staan Omdat hij dacht dat ze mogelijk in de auto aan het inbreken waren riep hij het tweetal aan. Hierop werd hij door een van de jongens/ mannen in de bosjes geduwd en geslagen.

De 18-jarige man verweerde zich en kon wegrennen. Hij hield aan de mishandeling pijnlijke plekken in het gezicht over. Door de politie zijn de auto’s die aan het Fresiaplein geparkeerd stonden bekeken maar er werd geen braakschade ontdekt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren