Man overleden na val in Heinkenszand

Toegevoegd: 02-12-2017, 21.00 uur

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In een woning in het buitengebied van Heinkenszand is zaterdagavond een man overleden na een val. Dat heeft de politie bevestigd.

Volgens een politiewoordvoerder kwam rond 18.45 uur een melding binnen van een reanimatie aan de Oude Zanddijk. Hierop gingen meerdere politie-eenheden, twee ambulanceteams en een Officier Van Dienst Geneeskundig (OVD-G) op pad. Ook werd een traumahelikopter gealarmeerd.

Het slachtoffer overleed ter plekke. Omdat de opgeroepen GGD-arts geen verklaring van natuurlijk overlijden af kon geven is de afdeling Forensische Opsporing van de politie ingeschakeld. Volgens de politie is inmiddels zeker dat er geen sprake is van een misdrijf, maar onduidelijk is nog hoe de man precies ten val is gekomen. Daarom zal een schouw worden gedaan op zijn lichaam.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter Scheers (3-12-2017 om 10:19)
ik wens de nabestaande en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.