Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Na wrak ook lichaam gevonden bij Neeltje Jans

Toegevoegd: 03-12-2017, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Bij Neeltje Jans is tijdens de zoekactie naar de opvarenden van het vermiste sportvisbootje een stoffelijk overschot aangetroffen.


Het lichaam werd gevonden aan de Oosterscheldezijde van het werkeiland Neeltje Jans. Onduidelijk is nog of het gaat om één van de drie Brabantse vissers die zaterdagochtend vertrokken vanaf Neeltje Jans maar niet meer terugkeerden.

Nadat vannacht tevergeefs naar het bootje en de drie opvarenden was gezocht, werd vanochtend een sportvisbootje op zijn kop in het water aangetroffen. Ook werden her en der wrakstukken aangetroffen die vermoedelijk toebehoren aan het bootje. In de tussentijd was een groot stuk kust tussen Cadzand en de Maasvlakte afgezocht vanaf het land, het water en vanuit de lucht.

Duikers van de brandweer zijn momenteel ter plekke om bij het bootje te gaan kijken. Diverse vaartuigen van de KNRM zijn nog op het water om te zoeken naar wrakstukken en de vermiste opvarenden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren