Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 83 km

Overtreders betrapt bij alcoholcontroles

Toegevoegd: 03-12-2017, 14.52 uur
Overtreders betrapt bij alcoholcontroles
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - Tijdens alcoholcontroles in Kapellebrug en Axel heeft de politie vannacht verschillende overtreders betrapt.


De politie controleerde bij Kapellebrug samen met Belgische collega’s. Aan de Nederlandse kant van de grens werden ongeveer veertig blaastesten afgenomen. Van één persoon is een bloedproef afgenomen omdat het vermoeden bestond dat hij een auto bestuurde onder invloed van XTC. Verder werden geen overtredingen geconstateerd. Aan de Belgische kant is wel tegen meerdere bestuurders proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed.

Later in de nacht is de controle voorgezet bij Axel. Hier moesten 15 personen een blaastest afleggen. Twee bestuurders bleken net onder de toegestane alcohollimiet te zitten. Eén bestuurder bleek wel te veel te hebben gedronken. Deze blies uiteindelijk een uitslag van 610 Ug/l.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jeanine (3-12-2017 om 18:35)
moeten veel meer controleren op drank en mobieltjes en veel hogere straffen uitdelen anders leren ze het nooit,dit is doodsoorzaak nr een.
Cookie-instellingen beheren