Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties na inbraak Walsoorden

Toegevoegd: 03-12-2017, 15.47 uur
Bij het bedrijfspand werd een ruit vernield.
Bij het bedrijfspand werd een ruit vernield.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WALSOORDEN - De politie heeft vannacht rond 02.00 uur twee personen aangehouden vanwege een melding van een inbraak bij een bedrijf.


De politie kreeg rond 02.00 uur dat er zou worden ingebroken bij een bedrijf aan de Walsoordensestraat. Een beveiliger zag een scooter bij het bedrijf staan toen hij een alarmmelding kreeg van zijn alarmcentrale. Ook zag hij iemand lopen op het bedrijfsterrein.

De beveiliger hield contact met de politie en meldde dat de scooter wegreed en dat hij deze volgde. Op de scooter zaten twee personen. De twee werden even later door de politie staande gehouden op de Groenendijk in Kloosterzande. Het bleek te gaan om een man van 37 uit Vogelwaarde en een vrouw van 38 uit diezelfde plaats.

Tussen de twee in stond op de scooter een grote boodschappentas met goederen waarvan het zeer waarschijnlijk is dat ze uit het betreffende bedrijf afkomstig zijn. De twee zijn daarom aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak. Ze zijn naar een politiecel in Torentijd gebracht.

De goederen zijn door de politie in beslag genomen. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van de inbraak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren