Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 103 km

Tweede lichaam gevonden bij Neeltje Jans

Toegevoegd: 03-12-2017, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Duikers hebben vanmiddag bij Neeltje Jans een tweede stoffelijk overschot gevonden. Het aangetroffen bootje zou ook het vermiste bootje zijn. Dat meldt de Kustwacht.


Bij het werkeiland wordt al de hele dag gezocht nadat vannacht een sportvisbootje vermist raakte. De 3-koppige bemanning was zaterdagochtend vertrokken vanaf Neeltje Jans om te gaan vissen maar kwam nooit terug. Vannacht werd tevergeefs gezocht naar het bootje en de drie Brabantse opvarenden. Volgens Omroep Brabant gaat het om een vader, diens zoon en een vriend van de twee.

Bij daglicht werd een nieuwe zoekactie opgestart. Tussen Cadzand en de Maasvlakte werd op de Noordzee naar het bootje gezocht. Ook op de Oosterschelde werd gezocht. Hier werd het bootje aan het einde van de ochtend gevonden ter hoogte van Neeltje Jans. Ook werd hier een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie onderzoekt nog of de lichamen toebehoren aan de vermiste vissers.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (3-12-2017 om 16:46)
Wat een vreselijk nieuws! Hopen dat de nu nog vermiste man snel gevonden wordt. Veel sterkte voor de nabestaanden!
Jose (3-12-2017 om 16:27)
Wat een triest bericht. Wens de nabestaanden heel veel sterkte in deze nacht zwarte periode die ze tegemoet moeten gaan. Hulde voor de mensen van de KNRM. Vaak kunnen ze mensen helpen/redden nu gingen ze opzoek naar dode mensen want iedereen weet dat je het ijskoude water niet overleeft.
Janspommerans (3-12-2017 om 16:16)
Wat ontzettend triest!! Lijkt er op dat deze mannen onbekend waren in deze wateren met hun verraderlijke stromingen.
Cookie-instellingen beheren