Weerbericht:
Opklaringen, vanavond en vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook tweede dode Neeltje Jans geïdentificeerd

Toegevoegd: 03-12-2017, 22.41 uur
Kuzee assisteerde bij de berging van het vissersbootje.
Kuzee assisteerde bij de berging van het vissersbootje.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - De politie heeft ook het tweede stoffelijk overschot dat zondag werd gevonden bij Neeltje Jans officieel geïdentificeerd.


Volgens de politie gaat het om de 79-jarige man uit Heeze. Het lichaam werd zondagmiddag door brandweerduikers aangetroffen in het vissersbootje dat op de Roggenplaat lag. 's Ochtends was rond 09.30 uur bij de Mattenhaven al het stoffelijk overschot van een 51-jarige man gevonden, de zoon van de 79-jarige.

De zoekactie naar de derde opvarende, een 67-jarige vriend van de twee, werd zondag aan het begin van de avond gestaakt. Maandag zal bij daglicht verder worden gezocht. De kans dat hij levend wordt aangetroffen lijkt echter minimaal. Het bootje waarin de drie voeren is zondagavond door de politie naar een kade bij Neeltje Jans gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het daar van boord getakeld en afgevoerd (foto's).


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren