Brand in keuken woning Vlissingen

Toegevoegd: 04-12-2017, 00.30 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De brandweer is vannacht uitgerukt voor het blussen van een woningbrand in Vlissingen, vermoedelijk ontstaan in of bij een elektrisch kacheltje.

De brand werd rond 23.45 uur gemeld en woedde in de keuken van een huis aan de Verlengde Bonedijkestraat. Omdat een tankautospuit en een ladderwagen van de Middelburgse post Stromenweg opgeroepen waren voor een loze melding, konden deze worden doorgestuurd naar de brand in Vlissingen.

Na vijf minuten werd echter ook de tankautospuit van de post in Vlissingen opgeroepen. Deze brandweerwagen is nog wel ter plekke gekomen, maar de brand bleek beperkt van omvang en extra brandweercapaciteit was dus niet nodig. Ook de ladderwagen hoefde niet daadwerkelijk ingezet te worden. De brand was snel onder controle en er raakte niemand gewond.

Salvage is ingeschakeld om de bewoonster te helpen met de afhandeling van de schade.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (4-12-2017 om 20:18)
Met dank aan de politieagenten die voordat de brandweer er was al brand meester was met de brandblusser