Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 104 km

Schade bij botsing auto's Noordwelle

Toegevoegd: 04-12-2017, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - Bij een aanrijding in Noordwelle is maandagochtend materiële schade ontstaan aan twee voertuigen.


Even voor 09.00 uur klapten op de kruising van de Stoofweg (N651) bij de Smidsweg een Volkswagenbus achterop een personenauto. Dat gebeurde toen niet op tijd werd geremd toen de personenauto afsloeg.

Er werd een ambulanceteam ingeschakeld maar volgens de politie bleek het letsel mee te vallen. De bestuurder van de personenauto werd onderzocht maar had geen letsel. De bestuurster van het busje en haar kind dat ook in de auto zat bleven ongedeerd.

Eén van de auto’s kon zelfstandig verder rijden, de ander is opgehaald door een bergingsbedrijf. De wegbeheerder heeft het wegdek ter plekke weer schoongemaakt. Doordat de achterruit van de personenauto was gesneuveld, was hier namelijk glas op terecht gekomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren