Weerbericht:
Meest droog en enkele opklaringen. Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vermiste sportvisser vandaag niet gevonden

Toegevoegd: 04-12-2017, 17.33 uur
De zoekactie is rond 16.30 uur afgebroken en gaat dinsdagochtend verder.
De zoekactie is rond 16.30 uur afgebroken en gaat dinsdagochtend verder.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

NEELTJE JANS - De hulpdiensten hebben vandaag de hele dag gezocht naar de vermiste sportvisser bij Neeltje Jans. De zoekactie is rond 16.30 uur afgebroken en gaat dinsdagochtend verder.


De man uit Heeze was met twee plaatsgenoten gaan vissen in een bootje. Het drietal raakte in de problemen en is vermoedelijk met het bootje tegen een pijler aangevaren. Twee van hen werden zondag levenloos gevonden. Het om de 79-jarige man uit Heeze. Het lichaam werd zondagmiddag door brandweerduikers aangetroffen in het vissersbootje dat op de Roggenplaat lag. 's Ochtends was rond 09.30 uur bij de Mattenhaven al het stoffelijk overschot van een 51-jarige man gevonden, de zoon van de 79-jarige.

Het bootje waarin de drie voeren is zondagavond door de politie naar een kade bij Neeltje Jans gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het daar van boord getakeld en afgevoerd. Er is maandag met een helikopter en boot van de waterpolitie gezocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jee (5-12-2017 om 02:09)
Zoek eens met stil water in de reddingslijn onder water. Reddingslijn is zwaar verankerd daar blijftt gemakkelijk vanalles in hangen met de stroming .
D K ~K (4-12-2017 om 22:05)
Wat er ook is gebeurd.......en onder welke omstandigheden......heel veel medeleven met de nabestaanden in Heeze e.o. Sterkte familie leden en kennissen, buren etc. !
Cookie-instellingen beheren