Brandweer uitgerukt voor ongeval Kloetinge

Toegevoegd: 05-12-2017, 09.26 uur

Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - De brandweer is dinsdagmorgen uitgerukt voor een ongeval op de Patijnweg bij Kloetinge. Er raakte niemand gewond.

Rond 08.00 uur vond er op de kruising ter hoogte van de Kapelseweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De brandweer is zonder spoed ter plaatse gekomen voor een nacontrole van een voertuig. Beide automobilisten kwamen met de schrik vrij.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de betrokken voertuigen weggesleept. Door de aanrijding ontstond er een file waardoor het verkeer vanaf de A58-afslag Kloetinge/'s-Gravenpolder richting Goes niet kon doorstromen. Rond 09.15 uur was de weg weeg vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750