Weerbericht:
Opklaringen, vanavond en vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Pas woensdag nieuwe zoekactie Neeltje Jans

Toegevoegd: 05-12-2017, 13.55 uur
Woensdag zal verder worden gezocht met sonar.
Woensdag zal verder worden gezocht met sonar.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Pas woensdag wordt bij Neeltje Jans verder gezocht naar de nog altijd vermiste 67-jarige sportvisser uit Heeze.


Maandag werd nog wel naar de man gezocht maar vandaag gebeurt dat dus niet. Woensdag gaat het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) met behulp van sonarapparatuur zoeken naar de vermiste man. "Indien nodig kunnen vervolgens duikers worden opgeroepen", zo laat de politie weten.

De 67-jarige was zaterdag samen met twee anderen een weekendje gaan vissen. Volgens de politie zijn ze vermoedelijk met hun bootje tegen een pijler van de Oosterscheldekering gebotst. Vervolgens zou het bootje zijn omgeslagen en op zijn kop op de Roggenplaat zijn beland. Een eerste zoekactie in de nacht van zaterdag op zondag had geen resultaat, zondagochtend werd het bootje teruggevonden.

Zondag werden ook de lichamen geborgen van twee opvarenden: een 79-jarige man uit Heeze en dat van diens 51-jarige zoon. Het lichaam van de vader werd zondagmiddag door brandweerduikers aangetroffen in het bootje. 's Ochtends was rond 09.30 uur bij de Mattenhaven al het stoffelijk overschot van de 51-jarige man gevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren