Pinfraudeur met hondje in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 05-12-2017, 23.04 uur

De man komt duidelijk herkenbaar in beeld.
De man komt duidelijk herkenbaar in beeld.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SINT MAARTENSDIJK - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft vanavond beelden uitgezonden van een pinnende dief. De pinpas was meegenomen uit een woning aan de Westpoort in Sint-Maartensdijk. De man komt duidelijk herkenbaar in beeld.

Eerder op de dag werd er kleding van de bewoners gestolen, met daarin de huissleutel. De dief had dus weinig moeite om het huis binnen te komen. Terwijl de eigenaren lagen te slapen nam de man onder meer de pinpas mee en ging er vervolgens vandoor.

Diezelfde nacht nog heeft de man gepind bij een pinautomaat verderop in het dorp. Anderhalf uur later pinde hij nog eens, dit keer bij een automaat in Bergen op Zoom. De man is goed te zien op de beelden. Hij is blank, heeft redelijk dunne lippen en droeg die dag een groene hoodie.

Opvallend is dat hij op dat moment ook een loslopende hond bij zich had. Omdat de dief een hond bij zich had, worden vooral hondeneigenaren opgeroepen om goed naar het gezicht van de man en naar het hondje op de beelden te kijken en meteen contact op te nemen met de politie als de man of de hond bekend voorkomt.

De herhaling van de uitzending ziet u woensdag 6 december vanaf 12.00 uur op NPO 2.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750