Negen tips na uitzending Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 06-12-2017, 15.38 uur

De man is duidelijk herkenbaar in beeld.
De man is duidelijk herkenbaar in beeld.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

SINT MAARTENSDIJK - De politie heeft negen tips binnengekregen over de man die in Sint-Maartensdijk met een gestolen pinpas geld opnam. Volgens de politie zijn enkele namen genoemd.

Het opsporingsprogramma besteedde dinsdagavond met een herhaling op woensdagmiddag aandacht aan een woninginbraak op 14 maart jl. in Sint Maartensdijk. Bij deze inbraak werd onder andere een pinpas gestolen. Even later werd hiermee geld opgenomen bij een geldautomaat in Sint Maartensdijk.

Na de uitzendingen kreeg de politie negen tips over de man, die de frauduleuze pintransactie deed. Onder andere worden enkele namen genoemd. De politie dankt de melders voor de tips. Ze worden allen grondig onderzocht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750