Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Loshangend bord zorgt voor inzet brandweer

Toegevoegd: 07-12-2017, 09.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een ladderwagen van de brandweer is donderdagmorgen rond 07.10 uur ingezet om een loshangend verkeersbord te verwijderen.


Het bord was door nog onbekende oorzaak losgeraakt bij een oversteekplaats aan de Walcherseweg. Met behulp van de ladderwagen is het bord naar beneden gehaald.

Eén rijstrook was voor de veiligheid afgesloten door de politie.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (8-12-2017 om 09:57)
@Ja-Ja. Dat bord hing daar al eeuwen dus het was opzich best goed bevestigd ;) Het had misschien wat vaker geinspecteerd / onderhouden moet worden maar in de basis was de bevestiging best goed :)
Ja-Ja (7-12-2017 om 13:22)
De oorzaak onbekend?Belachelijk. Oorzaak: Bord was NIET goed bevestigd. Dat snapt ieder na denkend mens ,alleen de wijsneusen snappen dat niet!!!
Cookie-instellingen beheren