Verkeerschaos bij Goes door ongevallen

Toegevoegd: 07-12-2017, 10.06 uur

Het ongeval op de Deltaweg bij Goes.
Het ongeval op de Deltaweg bij Goes.
1
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de A58 zijn net voorbij Goes zijn vanmorgen meerdere auto's op elkaar gebotst. Ook op de Deltaweg vond een ongeluk plaats. De aanrijdingen zorgde voor lange files.

Het ongeval op de A58 vond rond 07.30 uur plaats. Hierdoor was de linkerrijstrook afgesloten tussen de afrit 's-Gravenpolder en afrit Heinkenszand. Dit zorgde voor een file van zeven kilometer. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Op de Deltaweg (A256) vond rond 08.10 uur ook een ongeluk plaats met meerdere voertuigen. Dit zorgde voor een file aan beide kanten van de weg. Hier is een ambulance ter plaats geweest maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (10-12-2017 om 14:15)
De Turbo rotende Tiendenplein na de verbetering is er alleen maar beter op geworden. Je moet alleen wel gelijk de goede baan pakken. Kom je uit Goes Noord dan moet je gelijk de linkerbaan voor de snelweg links pakken en zit je gelijk goed. Is even wennen maar verbeterd de doorstroming
Zeeuwse showride (7-12-2017 om 22:01)
@Henk, want 1 van de aanrijdingen is gebeurt bij het Tiendenplein?? Die rotonde ligt er al JAREN en er is niks mee
Remco (7-12-2017 om 17:36)
Moest er van komen , de drukte is enorm en iedereen heeft een hoog ik ben meer dan een ander waanbeeld en drukt zijn bolide overal met haast tussen die moet dan maar remmen is tegenwoordig het motto. Bij de afslag tunnel en oprit Heinkenszand elke morgen weer dezelfde auto's die daar een kunstje uit halen. Wat meer controle dmv camera toezicht en je kan er kapitalen aan verdienen als overheid.
Henk (7-12-2017 om 15:52)
Ze hebben die turbo rotonde aangelegd (Tiendenplein) in Goes, maar het is niet beter op geworden. De files worden alleen maar erger omdat alles nu naar dezelfde rijbaan moet. Met de spits Goes in is een drama en met de spits Goes uit is ook een drama. Misschien toch maar weer aanpassen ?