Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

KNMI: Vrijdag oppassen voor gladheid

Toegevoegd: 07-12-2017, 23.07 uur
KNMI: Vrijdag oppassen voor gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt morgenochtend voor lokaal gladde wegen in Zeeland. Er is code geel afgegeven.


Volgens het KNMI is er tijdens en vlak na hagelbuien kans op kortdurende gladheid. Alle verkeersdeelnemers kunnen hiervan hinder ondervinden. Het advies is om het rijgedrag aan te passen en de weerberichten en waarschuwingen in de gaten te houden.

De code geel is van toepassing tussen 08.00 en 13.00 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (8-12-2017 om 17:26)
Het valt me wel mee met de hagelbuien vandaag. 2 keer ongeveer 2 minuten. niet meer. Maar als het gaat sneeuwen kan het zeker glad worden dit weekend. Het probleem met dit weer is altijd dat 80% van de mensen net als bij mist gewoon de maximale snelheid blijven rijden, terwijl er bij rijlessen gezegd word: bij mist en slecht weer halveer uw snelheid Persoonlijk vind ik dan voor de snelweg 90-100 hard zat bij slecht weer
Cookie-instellingen beheren