Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Zonder rijbewijs en met een slok op onderweg

Toegevoegd: 08-12-2017, 16.11 uur
Zonder rijbewijs en met een slok op onderweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een 49-jarige man uit Oost-Souburg is vandaag op carpoolplaats de ‘Wouwse Tol’ langs de A58 bij Bergen op Zoom aangehouden nadat hij betrapt was op het rijden onder invloed van alcohol. Hij reed bovendien zonder rijbewijs.


Agenten dirigieerden de verdachte rond 12.00 uur naar de carpoolplaats voor een algemene controle. Hierna bleek hij meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De man blies namelijk 720 Ug/l waar 220 Ug/l is toegestaan.

De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Na verhoor op het bureau is de man met een proces-verbaal op zak weer vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (9-12-2017 om 06:30)
Tjonge Tjongje. Wat een straf is dat. Deze halve zool rijd morgen weer met een slok op en zonder rijbewijs en als die dan iemand aan rijd en erger wie zijn schuld is dat? Juist ,de Nederlandse wetgeving Zolang er niemand van "aanzien" word aangereden,zolang zal er niets gebeuren. Rechters ,OM, Regering en Wijsneuzen doe iets!!! Of zijn jullie meer bezig met vakantie boeken?Probeer Argentiniƫ eens!
Cookie-instellingen beheren