Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
127 files van totaal 535 km

N59 dicht na ongeval met gewonden

Toegevoegd: 08-12-2017, 16.15 uur - Update: 08-12-2017, 17.15 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - De Rijksweg (N59) tussen Zierikzee en Nieuwerkerk is vanmiddag afgesloten geweest vanwege een ongeval met gewonden.


Rond 15.35 uur kwamen twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing. Er zijn meerdere ambulanceteams ingezet om zich over de betrokkenen te ontfermen. Ook de brandweer en de politie zijn ter plaatse geweest.

Tenminste twee personen raakten gewond. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (9-12-2017 om 07:05)
Het zal wel weer" Onwel" geworden zijn. Die gaat er altijd in. Wat persoon echt deed zal wel niet gezegd worden. Ps Dit is een veronderstelling van mij.
Frank Schoenmaker (8-12-2017 om 21:31)
Beste, Ik reed achter de blauwe auto en zag dat deze plots de andere baan op schoot. De oorzaak hiervan weet ik niet. Kan een klapband zijn geweest of een in slaap gevallen bestuurder. Tijd en ruimte, voor de bestuurder van de grijze auto, was er niet. Ik weet niet of ik dit hier moet melden of dat het zinvolle informatie is, maar bij deze.
Kees (8-12-2017 om 17:02)
Wat een raar ongeluk weer. Het heeft er alles weg van dat de ene automobiliste het van ver heeft zien aankomen en dat de ander het totaal niet in de gaten heeft gehad dat ze op de verkeerde weghelft zat. Was dit ongeluk op volle snelheid gebeurd, dan was het veel erger afgelopen.
Cookie-instellingen beheren