Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 360 km

Busje botst achterop graafmachine Noordwelle

Toegevoegd: 09-12-2017, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

NOORDWELLE - De hulpdiensten zijn vanavond met spoed uitgerukt voor een ongeval op de Stoofweg bij Noordwelle.


Rond 18.00 uur reed er ter hoogte van de Wellandweg een bestuurder van een bestelbusje achterop een graafmachine. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. Ter plaatste bleek de man niet gewond te zijn.

Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde busje weggesleept. De graafmachine kon zijn weg vervolgen. De brandweer assisteerde bij de afhandeling van het incident.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (11-12-2017 om 19:23)
frits je heb gelijk hoor.laat ze maar kletsen
Rick (11-12-2017 om 11:58)
Die mannen moeten ook hun werk doen Autobestuurders moeten niet zo hard rijden en op de weg letten En zwaailampen handig maar ze hebben ook hun normale lichten aan net als een auto dus hoe dan ook ze zijn gewoon zichtbaar Ga zelf maar eens op zo'n mobiele graafmachine zitten je weet niet eens hoe het werkt DUS RESPECT VOOR GROTERE MASCHINES!!!!!!
ger (10-12-2017 om 18:59)
@frits wat een onzin als je bezig bent met autorijden gebeurt dit niet, oorzaak ligt echt niet in een zwaailichtje.....
Henk (10-12-2017 om 10:48)
Een zwaailicht is voor landbouw voertuigen breder dan 2.6 meter dat is deze niet. De auto bestuurders zouden eens wat meer op de weg moeten letten en minder met hun telefoon bezig zijn dat zou dit soort ongelukken voorkomen
frits (9-12-2017 om 19:59)
doe je zwaai licht toch eens aan.anders was dit niet gebeurt.maak het dagelijks mee kleine moeite.bespaart een hoop ellende.
Cookie-instellingen beheren