Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 200 km

Vlissinger valt buurman aan met hamer

Toegevoegd: 10-12-2017, 11.39 uur
Vlissinger valt buurman aan met hamer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Afgelopen nacht is een 39-jarige man uit Vlissingen in de Van Dishoeckstraat in zijn woonplaats aangehouden nadat hij zijn buurman met een hamer heeft aangevallen.


De verdachte staat bekend als verwarde overlastgever waar vooral zijn buren veel overlast van ondervinden. Ook deze keer maakt de man laat op de avond veel lawaai. Zijn onderbuurman is vervolgens omstreeks 00.15 uur naar boven gelopen en vraagt de verdachte op te houden met zijn overlast gevende gedrag.

Dat valt niet in goede aarde bij de verdachte. Deze wordt zo boos dat hij een hamer pakt en probeert om zijn buurman tegen het hoofd te slaan. De buurman weet de slag net op tijd te ontwijken en loopt snel weg. Vervolgens is de politie gebeld, waarna de verdachte is aangehouden.

Zaterdagochtend heeft de man tijdens een woedeaanval ook al enkele fietsen van enkele buren vernield. De overlastgever is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging zware mishandeling en vernieling van een fiets.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verhuist om deze kerel (12-12-2017 om 08:23)
Deze man is zwaar pshychisch, hebben onder hem gewoon, verbaast mij niks dat het uit de hand gelopen is ben zelf ook al met deze man in aanraking geweest alleen liep het toen met een sisser voor hem af en zou zogenaamd de hulpverlening vanuit Emergis zijn werk doen, deze man hoort in een gesloten inrichitng met juiste begeleiding te worden, kerel hoort en ziet spoken te belachelijk en nogmaals het verbaast me niks
Jammer (11-12-2017 om 20:06)
@ bumper precies dat bedoel ik dus. Ligt helaas niet alleen aan die hielen kikkers maar zeker ook aan de politie top. Zolang flitsen en dergelijke belangrijker is, blijven Dit soort gevallen door etteren zonder er echt wordt in gegrepen. @ pippa dat zou idd een mooie oplossing zijn. @ jaja jep daar zijn ze goed in
wim (11-12-2017 om 18:57)
Wat erg als je 39 jaar oud ben en dan na een terechte opmerking van zijn buurman om geen lawaai te maken in de nacht en vervolgens die een hamer pakt en probeer zijn buurman te raken wat gelukkig mislukte en na een melding van de buurman ,door politie mee genomen
PIPPA (11-12-2017 om 14:45)
Een zogenaamde verwarde man zeker? Eigenlijk zou er een aparte buurt moeten komen voor deze debielen.Dan kunnen ze elkaar molesteren, en de gezonde normaal levende mens met rust laten maar,er gebeurd niets ,lekker wegkijken dat is gemakkelijk.Ik kan geen respect opbrengen.Het gebeurd te vaak!!
Bumper; (11-12-2017 om 11:18)
al vaker opgemerkt, vroeger toen had je echte politie, zo,n ,,hamer mannetje" kreeg dan een pak slaag dat hem zijn leven lang zal heugen. Maar ja dat mogen ze niet meer he, nee geef mij maar die goeie ouwe tijd,het wordt tijd dat die hielen likkers in Den Haag eens wakker worden. Bumper;
Ja-Ja (11-12-2017 om 06:39)
Aan Jammer. Bekeurt voor 5 Km te hard? Ik ben voor 3 Km te hard bekeurt ! Dan gaan ze ergens staan waar je net opstek, met je auto, bij een bocht. Ps.Ik weet dat dit niet op dit onderwerp slaat maar dit is voor Jammer.
Cookie-instellingen beheren