Ongevallen door gladheid in Zeeland

Toegevoegd: 10-12-2017, 12.58 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Door de gladde wegen in de provincie zijn vandaag diverse ongevallen gebeurd. Zo botste er op de afrit van de N57 bij Middelburg een auto tegen een boom.

Zowel op de A58 als de N57 vonden vanaf 11.30 uur diverse ongevallen plaats. Diverse voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Rond 11.50 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de afrit van de N57 bij Middelburg. Hier was een auto tegen een boom gereden. De brandweer is ter plaatse geweest maar bleek niet nodig te zijn. Het is onbekend of de bestuurder gewond is geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept.

In Kerkwerve vond er rond 11.50 uur een aanrijding plaats op de Roterijdijk ter hoogte van de Kloosterweg. Ook hier is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Rijkswaterstaat heeft extra weginspecteurs op pad gestuurd en roept automobilisten op hun rijstijl aan te passen. Sneeuwschuivers zijn druk bezig om de wegen schoon te maken.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (11-12-2017 om 00:04)
Er zijn nog altijd mensen die zich moeten verplaatsen voor hun werk ook, dat gaat in het weekend gewoon door , zoals.bewaking , verpleging enz. Als je een slippertje maakt is dat niet altijd bewust !
ger (10-12-2017 om 19:01)
sja sommige hebben geen gehoor gegeven aan code oranje....
Kees (10-12-2017 om 14:18)
Als mensen hun rijstijl en vooral snelheid niet aanpassen, wat meestal niet gebeurt dan krijg je dat. Veel mensen denken ook van: ik heb toch winterbanden of 4X4 dus mij kan niks gebeuren. En heel ver vooruit kijken en anticiperen.
JaapMburg (10-12-2017 om 14:07)
Op zomerbandjes neem ik aan .... dom, dom dom!