Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroordeling voor steekpartij daklozenopvang

Toegevoegd: 11-12-2017, 15.47 uur
Politie bij de opvanglocatie in Terneuzen op 17 augustus.
Politie bij de opvanglocatie in Terneuzen op 17 augustus.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 43-jarige M. G. uit Terneuzen voor een poging doodslag op een plaatsgenoot een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan een derde voorwaardelijk opgelegd. Ook moet hij worden behandeld om van zijn drankverslaving af te komen. Er was vierentwintig maanden waarvan acht voorwaardelijk geëist.


G., die heeft bekend, stak op 17 augustus bij de opvang van het Leger des Heils in Terneuzen met flink wat drank achter de kiezen tijdens een ruzie de man met een mes in diens lichaam. Die liep daardoor een tien centimeter diepe wond op. Een nier werd op een haar na geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-12-2017 om 18:46)
Zou nu zoiets uit verveling ontstaan en eindeloos drank misbruik en zie zelfs als dakloze een mes bij zich draagt en ook heeft gebruikt vind ik dat zo'n figuur veel hogere straf verdiend heeft kan niet te hoog zijn gezien de gevolgen die hij heeft toegetakeld
Cookie-instellingen beheren