Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrachtwagens in problemen A58 Goes

Toegevoegd: 11-12-2017, 19.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Als gevolg van de winterse buien zijn maandagavond op en rond de A58 bij Goes verschillende vrachtwagenchauffeurs in problemen gekomen.

Omstreeks 17.30 uur schaarde ter hoogte van de Poel een vrachtwagen met een trailer van een uienbedrijf. De truck keerde volledig om zijn as en kwam in tegengestelde richting op de snelweg te staan. Andere weggebruikers konden de vrachtwagen ternauwernood ontwijken.

Vanwege het incident moest enige tijd één rijstrook volledig worden afgesloten. Dit zorgde voor extra oponthoud op de toch al drukke A58. Na de inzet van bergingsbedrijf Kuzee kon de vrachtauto weer verder rijden.

De zware-bergingstrucks van Kuzee konden vervolgens door naar de oprit van de A58, eveneens bij De Poel. Hier waren drie vrachtwagenchauffeurs in problemen gekomen waardoor de oprit volledig gestremd raakte. De drie vrachtwagens, waaronder ook een tankwagen, stonden allemaal deels vast in de besneeuwde berm. Voor zover bekend raakten de trucks niet beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (11-12-2017 om 20:09)
Mijn dochter reed met gepaste snelheid, ca 70 terug, was een vrachtauto die het niet snel genoeg vond, en toeteren en op de bumper drukken dat t kennelijk sneller moest. Sommigen vragen om ongelukken. Doodeng met deze weersomstandigheden.