Weerbericht:
Wisselvallig en woensdag vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Vrachtwagens in problemen A58 Goes

Toegevoegd: 11-12-2017, 19.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Als gevolg van de winterse buien zijn maandagavond op en rond de A58 bij Goes verschillende vrachtwagenchauffeurs in problemen gekomen.


Omstreeks 17.30 uur schaarde ter hoogte van de Poel een vrachtwagen met een trailer van een uienbedrijf. De truck keerde volledig om zijn as en kwam in tegengestelde richting op de snelweg te staan. Andere weggebruikers konden de vrachtwagen ternauwernood ontwijken.

Vanwege het incident moest enige tijd één rijstrook volledig worden afgesloten. Dit zorgde voor extra oponthoud op de toch al drukke A58. Na de inzet van bergingsbedrijf Kuzee kon de vrachtauto weer verder rijden.

De zware-bergingstrucks van Kuzee konden vervolgens door naar de oprit van de A58, eveneens bij De Poel. Hier waren drie vrachtwagenchauffeurs in problemen gekomen waardoor de oprit volledig gestremd raakte. De drie vrachtwagens, waaronder ook een tankwagen, stonden allemaal deels vast in de besneeuwde berm. Voor zover bekend raakten de trucks niet beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (12-12-2017 om 13:53)
ik heb zelf niet hard gereden met combinatie, maar wat reden er toch hard... echt link...dan maar wat later, daar heeft men begrip voor met deze weersomstandigheden, veiligheid, aanpassen en afstand houden is belangrijker. gejaag is nergens goed voor.Kevin durven? aanpassen man.
Kevin (12-12-2017 om 09:37)
Als u niet met het verkeer mee durft te rijden blijf dan AUB van de weg, u brengt alleen maar meer mensen levens in gevaar!
k (12-12-2017 om 01:46)
respect voor die chaffeurs die doormoesten rijden, het ov reed niet meer, ik heb dit zelf ooit meegemaakt toen ik 18 jaar was en de sleutels van mn eerste daf kreeg mijn eerste dag als int chaffeur sneeuwde het nog harder als vandaag, van 5uur smorgens tot de volgende dag. ik heb die dag zwarte sneeuw zien vallen, ik was toen nog een broekie van 18 net mn rijbewijzen en weet dus wat er op een chaffeur afkomt in dit weer, 40 ton das geen eitje zelfs sommige ervaren mannen glijden alle kanten op. wat ik dan niet snap is dat gejakker waar men hier over praat dat zijn geen chaffeurs maar debielen zulke idioten verpesten het voor de rest
Vrachtwagenchauffeur (12-12-2017 om 00:22)
Was als Vrachtwagenchauffeur bezig met mijn werk... en paste me aan aan de omstandigheden maar Audi rijder vond dat ik te langzaam ging haalde me in en deed in deze omstandigheden een rem test waardoor ik ging schuiven en met man en machte de hele combinatie kan houden zonder ongelukken. maar jullie hebben alle gelijk hoor ! altijd de schuld van alle truckers !!!
Corine (11-12-2017 om 21:36)
Ik reed bij Goes achter een sneeuwschuiver die vrij breed was dus ik kon er niet voorbij. Ik werd vervolgens ingehaald door een vrachtwagen die luid toeterend de bestuurder van de sneeuwschuiver liet weten dat hij wilde passeren. Toen dat niet snel genoeg ging dwong hij hem gewoon opzij en passeerde rakelings. Asociaal stuk vreten om zo om te gaan met de mensen die voor ons de weg zo veilig mogelijk maken. Dit soort chauffeurs vragen om problemen en brengen anderen ook in gevaar , zeker met deze omstandigheden.!!
Michelle (11-12-2017 om 21:24)
Vrachtwagenchauffeurs zitten toch hoog en droog. Denken de sterkste te zijn. Snelheid aanpassen wat is dat?
Cookie-instellingen beheren