Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Vrouw uit het niets mishandeld in winkel

Toegevoegd: 12-12-2017, 11.04 uur
Vrouw uit het niets mishandeld in winkel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben maandag bij het Vromoldsland in Middelburg een 45-jarige man uit die plaats opgepakt. Hij wordt er van verdacht een 64-jarige plaatsgenote te hebben mishandeld.


De politie kreeg op maandag rond 15.55 uur een melding dat in winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat een vrouw schijnbaar uit het niets werd aangevallen en mishandeld. Omstanders grepen in maar de verdachte ging ervandoor.

Een aantal getuigen zette te voet de achtervolging in. Agenten kwamen de verdachte kort na het incident op de fiets tegen bij het Vromoldsland. Daar konden ze hem aanhouden. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

De mishandelde vrouw heeft zich na het incident na laten kijken door ambulancepersoneel. Ze hield aan het incident letsel in haar gezicht over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (12-12-2017 om 14:06)
Omstanders grepen in. Respect. Sterkte voor de vrouw.
Cookie-instellingen beheren