Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Auto Ritthem kwam op verkeerde weghelft

Toegevoegd: 12-12-2017, 13.07 uur
Bij het ongeluk kwam een 2-jarig jongetje om het leven.
Bij het ongeluk kwam een 2-jarig jongetje om het leven.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het fatale ongeluk op de Sloeweg Noord bij Ritthem vanochtend gebeurde toen de auto van de moeder van het overleden jongetje op de verkeerde weghelft kwam. Dat meldt de politie.


Volgens de politie reed de vrouw rond 07.45 uur met haar personenauto over de Sloeweg Noord in de richting van Middelburg. Bij haar in de auto zaten volgens de politie twee jonge kinderen: een jongen van twee en een meisje van vijf. "De auto is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft beland. Hierna botste deze frontaal tegen een tegemoetkomende auto", zo vertelt de politie.

Het jongetje overleed ter plekke. Het meisje raakte zwaargewond en is per traumahelikopter afgevoerd. Het gezin moest door de brandweer worden bevrijd. Ook de bestuurder van de tegemoet komende auto raakte gewond. Hij is, net als de moeder per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (15-12-2017 om 17:54)
@kees in de media staat een frontale botsing terwijl de schade zo lijkt te zijn dat de tegenligger zich in de zijkant heeft geboord. Een zijwaartse klap zorgt denk ik voor ander letsel, bedenk waar het hoofd terecht kan komen. De schade zoals op de foto kan ook van het wegknippen zijn natuurlijk....
Kees (13-12-2017 om 15:12)
Wat ik me afvraag, gezien de schade aan de auto, hebben die kinderen wel in zitjes / gordels gezeten ? Ik vind het zo vreemd beide kindjes overleden terwijl de auto niet totaal in de kreukels zat.
Joris (12-12-2017 om 17:01)
De groenstrook tussen de rijbanen is behoorlijk breed en werkt remmend. Toch een klap met zulke ernstige gevolgen. Zaten de kindertjes in zitjes in de gordels??
Goes (12-12-2017 om 16:44)
Rust zacht lief mannetje...
k (12-12-2017 om 13:24)
wat een drama al helemaal voor die moeder, meschien wel gewoon gaan glijden door gladheid en dan een kind verliezen en de ander voor het leven getekend, of het ooit weer helemaal goed komt???? 1 fractie van een seconde. heel veel sterkte voor de hulpverleners ter plekke
Cookie-instellingen beheren