Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overleden man in watergang Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 12-12-2017, 19.54 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - In een watergang bij Oud-Vossemeer is dinsdag aan het einde van de middag een overleden man aangetroffen.

De hulpdiensten kregen rond 16.45 uur de melding binnen dat in de Hikse Kreek bij de Vrijberghsedijk iemand in het water lag. Hierop werden onder meer twee duikploegen opgeroepen. Uiteindelijk werd de man in de buurt van de Zeedijk aangetroffen. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke maar zij konden niets meer voor hem doen. De brandweer heeft de vindplaats afgeschermd.

De technische recherche is ter plekke gekomen om onderzoek te doen maar volgens een woordvoerder lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. Onderzocht wordt nog wie de man precies is. Mogelijk gaat het om een 86-jarige man wiens vermissing vanmiddag via Burgernet werd gemeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750