Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 345 km

Appartement Middelburg dicht na drugsvondst

Toegevoegd: 13-12-2017, 12.44 uur
Er was een handelshoeveelheid hard- en softdrugs aanwezig in de woning.
Er was een handelshoeveelheid hard- en softdrugs aanwezig in de woning.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een appartement aan de Hoogstraat in Middelburg is voor drie maanden gesloten vanwege de vondst van een grote hoeveelheid hard- en softdrugs. Dat meldt de gemeente Middelburg.


De drugs werden op donderdag 16 november gevonden. Agenten gingen die dag naar een woning aan de Hoogstraat omdat daar iemand zou verblijven die nog moest worden aangehouden. Naast de gezochte persoon werd echter ook een handelshoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen.

Volgens de gemeente lagen in het pand ook andere artikelen die duidden op drugshandel. Op basis van het gemeentelijke Damoclesbeleid heeft de Middelburgse burgemeester Harald Berghmann het appartement nu voor 3 maanden gesloten. “Het appartement wordt voor die periode verzegeld en er worden aankondigingen op de deur en voor de ramen gehangen”, zo laat de gemeente weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (14-12-2017 om 11:01)
Merkwaardig dat er zoveel toestanden worden gemaakt voor producten die in dit land bij elkaar hooguit 50 doden per jaar veroorzaken. Dat zijn er 50 teveel, maar vergelijk dat eens met die 20.000 per jaar die kreperen door het gebruik van tabak. Daar wordt niets tegen gedaan, sterker nog, de overheid verdient daar elk jaar miljoenen aan. Ik denk dat het voor de volksgezondheid beter zou zijn als dàt spul verboden zou worden. Twintig duizend doden! De complete bevolking van een kleine stad! Elk jaar!!
Jac (14-12-2017 om 09:54)
Die drie maanden je huis uit is een zwaardere straf dan wat hij zal krijgen van de rechter..... En dat nog zonder dat deze persoon veroordeeld is?, vreemde gang van zaken.
k (13-12-2017 om 12:58)
terrecht dat de eigenaar gepakt is voor datgeen er op de foto staat, dat kun je geen wiet noemen das fijngemalen knip afval denk dat de politie zijn klanten blij heeft gemaakt, rook je dit krijg je hoofdpijn en niet te zuinig ook
Cookie-instellingen beheren