Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Illegaal vuurwerk gevonden bij kluisjescontrole

Toegevoegd: 13-12-2017, 16.51 uur
Het controleren van de kluisjes bij de school in Zierikzee.
Het controleren van de kluisjes bij de school in Zierikzee.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Tijdens een kluisjescontrole bij het Pontes ieter Zeeman in Zierikzee is woensdag illegaal vuurwerk aangetroffen. Dat laat de politie weten via social media.

Samen met de school opende de politie vanochtend alle aanwezige kluisjes van leerlingen. Hierbij werd zogezegd illegaal vuurwerk aangetroffen. Een erg grote vangst was het echter niet want volgens de Schouwse wijkagenten ging het slechts om één stuk vuurwerk.

Soortgelijke controles worden door de politie overigens vaker gehouden. Op 29 november controleerde de politie bijvoorbeeld nog de kluisjes bij de praktijkschool in Hulst. Toen werd geen vuurwerk aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750