Deel Cadzand zonder stroom door brand

Toegevoegd: 14-12-2017, 13.42 uur

Door: Roland de Jong

CADZAND - Door een brand in een transformationstation in Cadzand-Bad hebben ruim 700 adressen enige tijd geen elektriciteit gehad.

De melding van de brand aan de Kievitenlaan kwam rond 11.35 uur binnen. De brandweer zette twee blusvoertuigen in. Medewerkers van Enduris zijn ter plaatse en zijn bezig het station veilig te stellen. Inmiddels is ook een noodstroomaggregaat ter plekke gebracht.

Volgens energiebedrijf Enduris kregen 728 adressen te kampen met stroomuitval. Rond 13.20 uur hadden de meeste adressen weer stroom. “Op dit moment hebben nog 127 adressen te maken met stroomuitval. Enduris onderzoekt hoe deze 127 adressen weer van stroom voorzien kunnen worden”, aldus het energiebedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750