Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing auto's en truck

Toegevoegd: 14-12-2017, 18.14 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een flink aantal hulpverleners is vanmiddag opgeroepen voor een ongeval tussen een vrachtwagen en twee personenauto’s. Dat gebeurde op de Thoolsebrug bij Tholen.


Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur over de Nieuwe Postweg (N286) reden. Aan de Thoolse zijde van de brug ging het mis. De twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing en vervolgens raakte de vrachtwagen één van de auto’s. Er ontstond behoorlijk wat schade.

Er werden verschillende brandweerwagens, ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar uiteindelijk bleek de situatie erg mee te vallen. Voor zover bekend hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto’s getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren