Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Auto in brand na achtervolging Yerseke

Toegevoegd: 15-12-2017, 10.53 uur
Auto in brand na achtervolging Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In Yerseke is vannacht een auto in vlammen opgegaan nadat deze korte tijd hiervoor door de politie was achtervolgd.


Agenten zouden de auto op de A58 bij Rilland aan de kant hebben willen zetten. Dit mislukte. Volgens de politie probeerde de bestuurder vervolgens in Yerseke aan de achtervolgende agenten te ontkomen. Het voertuig ging er met gedoofde lichten vandoor en werd even later rond 01.00 uur brandend teruggevonden bij enkele garageboxen aan de Fuchsialaan.

De inzittenden van het voertuig gingen er te voet vandoor maar zij konden korte tijd later door de politie worden aangehouden. Waarom de personen er vandoor gingen is niet duidelijk. De brandweer heeft de Volkswagen Caddy geblust.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren