Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto rijdt van dijk N286 Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 15-12-2017, 18.16 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt doen deze vanaf de Oud Vossemeersedijk (N286) tussen Tholen en Oud-Vossemeer reed.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur ter hoogte van bedrijventerrein Welgelegen. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur, belandde deze naast de weg en schoot zijn auto van het talud. Via het lager liggende fietspad belandde de auto op zijn kop in de berm naast een sloot.

Door de klap ontstond flink wat schade. Naast de ambulancedienst werden ook de brandweer en een traumahelikopter gealarmeerd. De helikopter kwam niet meer ter plekke. De gewonde is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de Renault Clio getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (16-12-2017 om 09:05)
Ik kan er niets aan doen maar kan er nu echt niemand meer gewoon OP een weg rijden? Steeds meer elektronische hulpmiddelen in de auto maar steeds meer ongelukken, ik denk dat iedereen maar eens opnieuw moet gaan lessen en dan gelijk de smartphone moet thuis laten.
jj (16-12-2017 om 08:26)
De beste stuurlui staan aan wal , maar beste mensen als wij ons rijgedrag en snelheid niet aan passen ,zal dit nooit veranderen .Hoop dat de bestuurder er snel weer bovenop komt .!!